Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradska biciklijada 2012

Beogradska biciklijada 2012

Tradicionalna „Beogradska Coca-Cola biciklijada“ jedna je od najmasovnijih sportsko-rekreativnih manifestacija u Beogradu. I ovog proleća okupiće ljubitelje biciklizma i zdravog načina života u laganoj rekreativnoj vožnji gradskim ulicama.

U nedelju, 20. maja od 11.00, tura će startovati od Trga Republike pa sve do Ade Ciganlije. Publiku i učesnike očekuje zabavno-muzički program, bend Đura i mornari kao i tradicionalna lutrija na kojoj će oni najsrećniji imati prilike da osvoje bicikle, turistička putovanja i druge vredne nagrade.
Očekuje se da se iskusnim biciklistima, koji će biti na čelu kolone, zajedno sa Saobraćajnom policijom, priključi više hiljada građana svih uzrasta, kao što je bio slučaj prethodnih godina.

Asocijacija „Sport za sve“ Beograda, pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beogras i sa generalnim sponzorom Coca-Colom, pozvala je građane da zajedno „na jedan rekreativno-zdrav način, provedemo dan vozeći bicikl kroz glavne ulice našeg grada i tako skrenemo pažnju gradskih vlasti kako na to koliko nas ima, tako i na to koliko su nam neophodne nove biciklističke staze“.

Prijave za učešće slati na e-mail Asocijacije – sportaso@sbb.rs. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.