Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Dani mature u Delta Cityju

Dani mature u Delta Cityju

Modni festival „Dani mature“, u organizaciji „Pero Art Centra“, biće održan od 28. do 30 maja u šoping molu Delta City.

Na ovom svojevrsnom festivalu, svoje radove predstaviće više od trideset izlagača, koji će omogućiti mladima da nabave sve što im je potrebno kako bi zablistali na maturskoj večeri.

Posetioci će imati priliku i da probaju luksuzne toalete modnih studija kao što su: „Fado moda“, „Posh studio“, „Lola fashion“ i „Selection“. Za mlade dame koje preferiraju fracuski šik tu je i „Nora Monde“, a za one čiji je stil buntovnički i neustrašiv, tu je i „Šlic“. Sofisticiranu eleganciju nude „Maya“, „Zid 2“, „Wish“, „Sreća“, ali i dizajnerka Marina Grče. Za one koje zanima inovativan i jedinstven stil, sigurno će pronaći nešto u kolekcijama dizajnerki kao što su Petra Šošić, Danijela Babić, Bojana Milatović, Bojana Ilić.

Propratni asesoari su najraznovrsniji – od večernjih šešira, cipela ukrašenih kristalima „Marry Ed“, korsaža „Cvetne radionice“ do svečanih naramenica Aleksandre Pribaković.

Kreatori unikatnog nakita obradovaće sve fantastičnim i luksuznim ukrasima. „Winny nakit“ nudi raskošan i misteriozan stil, dok će „Irena’s jewelry“, „La Dola Lu“‘, „Sweet gems“ i Saša Tošić, izložiti nakit sa poludragim kamenjem i kristalima. Spoj vintidž i modernog stila nude „Groovy Geeks“ i „Jazz“.

Maturanti i svi prisutni će uživati u prazničnoj atmosferi, koju će upotpuniti modeli šetajući u maturskim haljinama i odelima izlagača. Za potpuni doživljaj i generalnu probu mature, pobrinuće se frizeri salona „Hairlovers“, koji će posetiteljkama praviti frizure, Nina Ćalić koja će ih šminkati, a fotografi „Digital dreama“ biće tu da sve ovekoveče fotografijama. (danubeogradu.rs)