Naslovna » BG svaštara » Ferijalna roštiljijada 2012 na Adi Ciganliji

Ferijalna roštiljijada 2012 na Adi Ciganliji

Čukarička „Ferijalna roštiljijada“ biće održana u subotu, 19. maja, na prostoru za piknik na Adi Ciganliji.

Organizator treće po redu roštiljijade je Ferijalni savez Čukarice, a suorganizator sajt za promociju gastronomskih manifestacija „Roštiljanje“. Pored takmičenja u pripremanju i konzumiranju mesa, posetioci će od 10.00 do 19.00 moći da uživaju u muzici nekoliko bendova, di-džejeva, folkloru i raznim sportskim takmičenjima.

Pokrovitelj čukaričke „Ferijalne roštiljijade“ je opština Čukarica, a akciju su pomogli Beogradska industrija piva „BIP“, Fabrika satova „Insa“, Agrimes, Crveni krst Čukarice, Fist invest – MG, pekara „Kod Bate“, „Ambar“, „Minal“, Sendvič bar „Atelje“ i kafe-restoran „Sunset“. Tehnička podrška biće Hemijsko-prehrambena tehnološka škola, čiji će profesori, sa smera mesar, i ove godine biti u žiriju ocenjivanja roštilja. Obezbeđene su vredne nagrade za takmičare, a najbolja ekipa u roštiljanju će osvojiti 10 dana boravka za šest osoba u kampu na grčkom ostrvu Tasos.

Ukusan roštilj, hladno piće, odlična muzika i nezaboravna atmosfera su razlozi zbog kojih se i ove godine očekuje veliki broj posetilaca. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.