Naslovna » BG špijun » Istanbul Shopping Fest 2012

Istanbul Shopping Fest 2012

Od 9. do 29. juna biće organizovan Istanbul Shopping Fest 2012 (ISF), čime će najveći turski grad biti pretvoren u svetski centar kupovine, kulture i zabave. Ova ogromna organizacija uzbudljivim događanjima doprinosi živosti istorijskog Istanbula, centra zabave i uživanja.

Osim svečanosti otvaranja i zatvaranja Istanbul Shopping Festa, koji će ugostiti na stotine hiljada posetilaca iz svih krajeva sveta, na različitim punktovima u Istanbulu, u šoping centrima i prodavnicama koji će biti otvoreni do kasno u noć, planirane su mnoge manifestacije. Festivalska atmosfera neće obuzeti samo šoping centre već i poznate ulice za šoping kao što su Abdi Ipekči, Istiklal i Bagdad.

Manifestacije na ulicama trajaće 20 dana i obuhvataće koncerte, predstave, posebne igrice za decu, partije, takmičenja i modne revije koji će povećati živost i tempo zabave u gradu. Time nisu iscrpljene sve mogućnosti; tokom održavanja festivala očekuju se velika sniženja novih kolekcija koje su u Istanbulu. Uz pogodnost kupovine noću do 2.00 sata moći ćete i da potpuno doživite Istanbul…

U želji da ljubiteljima šopinga povećaju zadovoljstvo, organizatori su pripremili razne lutrije iznenađenja, kao i mogućnost kupovine tax free i na sniženju više od 30% tako da im Istanbul postaje dvostruko privlačniji.

Istanbul Shopping Fest 2012 posetiće oko 1,5 milion turista. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.