Naslovna » BG špijun » IV Ex Yu Rock Fest u Starčevu

IV Ex Yu Rock Fest u Starčevu

U subotu, 30. juna od 19.00, biće održan četvrti „Ex Yu Rock fest“ u banatskom mestu Starčevo, nedaleko od Pančeva. Nastupiće Crvena jabuka, Hladno pivo, Pekinška patka i S.A.R.S. na stadionu FK „Borac“.

Glavne zvezde ovogodiđšnjeg festivala biće sarajevsko-zagrebačka Crvena jabuka frontmena Dražena Žerića-Žere poznata po pop-rok klasicima kao što su „Bježi kišo s prozora“, „Tamo gdje ljubav počinje“, „Nekako s’ proljeća“, „Tuga ti i ja“, „Dirlija“…

„Budite svedoci promocije zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije“, saopštavaju pred dolazak u Starčevo momci iz zagrebačkog Hladnog piva koje će svirati pregršt starih hitova, ali i pesama sa i dalje aktuelnog albuma „Svijet glamura“ (2011), sa koga su singl/spotovi „Ezoterija“, „Fotoaparat“ i „Može“.

Pioniri jugoslovenskog i srpskog panka novosadska Pekinška patka zapržiće publici klasike kao što su „Poderimo rok“, „Bela šljiva“, „Biti ružan, pametan i mlad“, „Bila je tako lijepa“, a tu je i povratnički singl „Un ano de amor“ (2010).

Na „Ex Yu Rock festu“ nastupiće trenutno jedan od najpopularnijih srpskih bendova u regionu – beogradski S.A.R.S. poznat po megahitu „Buđav lebac“, ali i pesmama „Debeli lad“, „To rade“, „Perspektiva“…

Pretprodaja ulaznica počeće 5. juna; cena ulaznice je 400 dinara, na dan koncerta – 500 dinara. U Pančevu će moći da se kupi u Turističkoj organizaciji Pančeva, u Starčevu u biblioteci Doma kulture i u MZ Starčevo, a najverovatnije i u Beogradu na blagajni Doma omladine.

Pre festivala u Starčevu biće organizovana „Gitarijada neolita“, na kojoj je 2. jun predviđen kao takmičarski, a bend koji pobedi dobiće priliku da nastupi na „Ex Yu Rock festu“. (danubeogradu.rs)

PROGRAM

Subota, 30. jun
(19.15) Bend pobednik „Gitarijade neolita“
(20.15) S.A.R.S.
(21.45) Crvena jabuka
(23.15) Pekinška patka
(00.30) Hladno pivo

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.