Naslovna » BG svaštara » Javni poziv za izbor „Beogradskog suvenira“

Javni poziv za izbor „Beogradskog suvenira“

Turistička organizacija Beograda je u cilju obogaćivanja turističke ponude objavila javni poziv za prikupljanje suvenira za izbor „Beogradskog suvenira“ kojeg će posetioci moći da nose svojim kućama kao uspomenu na naš grad.

Pravo učešća imaju asocijacije, udruženja, preduzeća i samostalni umetnici koji imaju suvenirske proizvode sa motivima ambijentalnih celina, kulturno-istorijskih spomenika, spomenika arhitekture, muzeja i sakralnih objekata.

Suveniri moraju da budu originalni i da zadovolje sledeće uslove: da stanu u šaku, da imaju specifikaciju i kratak opis na srpskom i engleskom jeziku, kao i da su napravljeni od drveta, gipsa, metala, stakla, kože, papira i porcelana.

Zainteresovani učesnici svoje prijave treba da dostave na adresu: Turistička organizacija Beograda, Masarikova 5/IX. Uz proizvod, potrebno je navesti i podatke o učesniku (ime i prezime, adresa, telefon, mejl adresa, JMBG i broj žiro računa sa naznakom banke). Komisija će razmatrati samo one ponude koje pristignu u Turističku organizaciju Beograda do 20. juna, do 16.00. Sve ponude koje stignu posle isteka roka, neće se uzeti u razmatranje. Krajnji rok za donošenje odluke komisije je 6. jul.

Izabrani predlozi biće promovisani u izložbenom prostoru Turističko-informativnog centra na Trgu Republike 5 i sajtu www.travel-belgrade.com. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.