Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert i novi spot grupe Negative

Koncert i novi spot grupe Negative

Neposredno pred koncert koji će, pod pokroviteljstvom „Bavarije“, održati 26. maja od 21.00 u Bašti Studentskog kulturnog centra (Kralja Milana 48), grupa Negative snimila je novi spot za numeru „Iznenadi me“.

Kao predgrupe nastupiće sastavi Flip Out i Fandango. Ulaznice za koncert prodaju se po ceni od 800 dinara na blagajni
SKC-a, u Felix Shopu u Sremskoj i preko Card Servisa.

Flip Out je hip-hop/r’n’r bend, sa čvrstim zvukom i emotivnim pričama. Njihove pesme govore o ljubavi i mržnji, o razumevanju i konfuziji, u stilu karakterističnom za novobeogradske blokove. Fandango je nastao u maju 2010. godine kao rok cover bend koji čine isključivo devojke. Vremenom, okreću se autorskoj muzici i njihove pesme nailaze na dobar odjek.

Povodom novog singla članovi Negativa izjavili su:
– Napravili smo dnevni i noćni party sa fanovima sa FB stranice. U dvorištu jedne kuće u Beogradu snimili smo sjajnu atmosferu i druženje ljudi koji su se okupili oko jedne stvari koju veoma vole a to je Negative. Dok je trajalo sjajno druženje uz roštilj i sviranje oko nas se kretala ekipa koja snima… Sve ostalo može da se vidi na spotu.

Režiju i montažu spota potpisuje Vladimir Komnenić, direktor fotografije i kamerman je Vladimir Milošević. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.