Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Lenny Kravitz u Beogradskoj areni – ODLOŽENO!

Lenny Kravitz u Beogradskoj areni – ODLOŽENO!

Popularni rok muzičar Lenny Kravitz primoran je da pomeri sve ovogodišnje koncerte za sledeću godinu zbog obaveza izvan njegove kontrole. Beogradski koncert koji je bio zakazan za 26. septembar ove godine, biće pomeren za narednu, dok će se konkretni datumi odrediti naknadno.

Sve kupljene ulaznice biće važeće za koncert iduće godine. Naravno, svi koji žele da vrate kupljene ulaznice mogu to učiniti na prodajnom mestu gde su ih kupili. Lenny Kravitz je uputio izvinjenje publici zbog ovih nepredviđenih okolnosti uz nadu da će što pre održati odložene koncerte, među kojima i ovaj u Srbiji.

Pre četiri godine, Kravitz je pred punom Arenom održao dvoiposatni koncert koji je u javnosti ocenjen kao jedan od najboljih ikad u Srbiji.

Pod sloganom „Black and White Europe“, Kravitz će početkom jeseni nastupiti u gradovima širom starog kontinenta u kojem će u svakoj zemlji imati plakate i bilborde sa prilagođenim naslovom za svaku zemlju šireći jedinstvo među ljudima uprkos brojim različitostima koje ih karakterišu, pa je naslov koncerta u Beogradu „Black and White Serbia“.

Album, kojim je inspirisana aktuelna turneja, deveti je po redu, a među njima je čak pet sa platinastim tiražem čime je kultni roker, uz čak četiri prestižne „Grammy“ nagrade iza sebe, danas potvrđen kao jedan od najuspešnijih muzičara svih vremena. Inspiraciju za nove pesme tražio je širom sveta, od Pariza u kom je nedavno odlikovan rame uz rame sa Bobom Dilanom, do malog mesta na Bahamima gde živi običnim životom u zajednici od svega 400 meštana okruženih neverovatnim prirodnim lepotama. „To je tako lepo, izolovano mesto u kom je život veoma pojednostavljen“, otkriva detalje o svom životu na obali i dodaje: „Hranite se iz bašte ili mora, ne nosite cipele ili ključeve, a poznajete svakog i ni pored koga ne prolazite a da se ne javite“. Lenny priznaje da su i ovog puta žene bile te koje su mu davale ideje za pesme, i to upravo meštanke na ostrvu: „Žene su ovde veoma ponosne na svoj izgled, nose kratke šortseve i veoma snažne boje i zaista je sjajno kad vidite da kod njih ne prolaze stereotipi iz modnih časopisa koji pokušavaju da nametnu definiciju lepote“. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.