Naslovna » BG servis » Majske promotivne cene avio karata Jat Airwaysa

Majske promotivne cene avio karata Jat Airwaysa

Jat Airways u maju nudi povoljne povratne karte za najviše gradova do sada, kao i mogućnost kupovine promotivnih karata u jednom pravcu prema pojedinim destinacijama. Ponuda se odnosi na kupovinu u periodu od 21. do 31. maja i putovanja od 24. maja do 1. jula.

Tokom promotivne akcije povratne karte za Beč, Štutgart, Tivat, Podgoricu, Skoplje, Ohrid, Sarajevo i Dubrovnik putnici će moći da nabave po cenama koje se kreću već od 99 evra. Za 109 evra imaće priliku da putuju u Solun i Pulu. Jat u ponudi imati karte od 125 evra za Diseldorf, a za 135 evra moći će da se putuje u Atinu, Istanbul, Milano, Rim i Frankfurt.

Destinacije za koje Jat leti po ceni od 149 evra su Berlin i Brisel, za 159 evra putnici će moći da nabave karte za Cirih, a za 189 evra za Pariz. Ukoliko žele da lete iz Podgorice, Tivta, Sarajeva ili Skoplja za evropske destinacije preko Beograda, putnici imaju mogućnost da kupe karte po cenama od 209 evra. Ove cene važiće takođe za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd.

Svi oni koji žele da putuju iz Ohrida ili Skoplja za Beograd, kartu u jednom pravcu mogu da nabave po ceni od 37 evra. Za 69 evra putnici će imati mogućnost da kupe karte iz Beograda za Kopenhagen, Geteborg i Stokholm. Na liniji iz Beograda za London (Hitrou) moći će da lete za 99 evra, a iz Beograda u Amsterdam za 109 evra.

Karte po promotivnim cenama u koje su uračunate sve pripadajuće takse, osim troškova izdavanja karte, mogu se kupiti pozivanjem broja +381 11 310 89 40. (danubeogradu.rs)