Naslovna » Izlasci » Festivali » Multikultivator na festivalu Mikser 2012

Multikultivator na festivalu Mikser 2012

Multikultivator servis za razvoj kulture i umetnosti predstaviće se na ovogodišjem Mikser festivalu sa dva programa: Umbria Jazz Balkanic Windows i Plink Plonk.

Umbria Jazz Balkanic Windows predstavlja dobitnike stipendija za Berklee college of Music na audicijama koje su u oktobru prošle godine održane u Beogradu. U nedelju, 27. maja, biće organizovan koncert pod nazivom „Sessions with Berklee scholarship Winners“. U terminu od 21.00 do ponoći na bini će biti nekaljeni klinci – učenici i studenti čiji je talenat i kvalitet ocenila i potvrdila najznačajnija savremena institucija za muzičke studije na svetu – Berklee College of Music. Nastupiće: Jazzveze, Jazz ups i Unified Groove.

„Plink Plonk: Od zvuka do muzike / From Sound to Music“ je radionica namenjena deci uzrasta od šest do 12 godina. U okviru radionice biće istraženo kako muzički instrumenti proizvode zvuk, kako instrumentu prići bez opterećenja i istražiti sve njegove mogućnosti. Pristup rada posebno je dizajniran da kod dece podstiče muzičku i stvaralačku kreativnost. Ključne reči su slušanje, osluškivanje i timski zvuk. Da bi vaše dete učestvovalo u radionicama nije neophodno da ima formalno muzičko obrazovanje već samo da je radoznalo i otvoreno. Radionice vode Vladimir Đorđević, Miloš Ranđelović (Multikultivator) i Branislav Radojković (Naked, Fish In Oil, Multikultivator). Termini radionica: subota (26. maj) i nedelja (27. maj) od 11.00 do 13.00 i od 14.00 do 16.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.