Naslovna » BG servis » Organizacija saobraćaja za vreme Spasovdanske litije

Organizacija saobraćaja za vreme Spasovdanske litije

Tokom litije, koja se održava u čast krsne slave Beograda Vaznesenja Hristovog, u četvrtak, 24. maja, na snazi će biti posebna organizacija saobraćaja, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj. Od 11.00 do 14.00, kako litija bude prolazila, pojedine deonice će se zatvarati i potom otvarati za saobraćaj.

Trasa litije je sledeća: Ulica admirala Geprata (početak litije ispred Crkve Svetog Vaznesenja), Ulica kneza Miloša (od Admirala Geprata do Kralja Milana), Kralja Milana, Terazije (zaustavljanje od pet do deset minuta ispred hotela „Moskva”), Knez Mihailova, Pariska (zaustavljanje ispred Saborne crkve), Kneza Sime Markovića, Pop Lukina, Brankova, Kraljice Natalije (od Zelenog venca do Dobrinjske) i Dobrinjska.

Tog dana od 10.00 do 15.00 biće uklonjeni svi privremeni montažni objekti (pokretni prodajni objekti i bašte otvorenog tipa), koji ometaju trasu litije. Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na sugrađane da od 11.00 do 14.00, za vreme prolaska litije, uklone sa kolovoza sva parkirana vozila u Dobrinjskoj i Admirala Geprata, na potezu od Dobrinjske do Kneza Miloša. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.