Naslovna » Turizam » Počinje „Lastina“ turistička sezona 2012.

Počinje „Lastina“ turistička sezona 2012.

U organizaciji „Lastine“ turističke agencije, ovogodišnja sezona turističkog razgledanja Beograda i okoline, otvorenim autobusom „Lasta Open Top“ počinje 12. maja. „Lastina“ turistička agencija za ovu sezonu, pripremila je sadržajniju ponudu kada su u pitanju turističke ture otvorenim autobusom.

Kružna tura „Iz srca grada do Avale“ zvanično će otvoriti sezonu 12. maja, sa autobusom na sprat specijalno brendiranom za gradske ture, sa prepoznatljivim motivima Beograda. I ove sezone, otvoreni autobus saobraća do Avale samo u dane vikenda – subotom i nedeljom – sa polascima u 9.00, 12.00, 15.00 i 18.00, sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

Manastirska tura počinje sa radom 16. maja, sa polascima u 9.00 svake srede sa Savskog trga, odnosno u 9.30, sa turističkog stajališta na Trgu Nikole Pašića.

Povodom otvaranja sezone, „Lasta“ je odobrila popust od 50 % na cenu karte, za prvi dan rada (12. maj) otvorenog autobusa. Karte mogu da se kupe isključivo u „Lastinim“ turističkim agencijama u Beogradu, Savski trg 1a (preko puta Železničke stanice), tel. 011/6642-473, i u Balkanskoj ulici 35-39 (Tržni centar, I sprat), tel. 011/3622-298.

U saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda, „Lasta“ će organizovati turističko razgledanje grada, u pratnji vodiča, a biće organizovane i posete Salašima, Nautičkom selu, Bojčinskoj šumi i Kosmaju.

Ovog leta, novina je i to, što će se naši sugrađani do beogradskih kupališta voziti u otvorenom „Lastinom“ autobusu. (danubeogradu.rs)