Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Retro Chic modni bazar u Galeriji Eurocentar

Retro Chic modni bazar u Galeriji Eurocentar

U Galeriji Eurocentar (Makedonska 30) biće održan četvrti Retro Chic modni bazar, od 10. do 12. maja (12.00-20.00, u petak do 22.00).

Na trodnevnom programu bazara biće predstavljen celokupan prateći program za mature, ali i ponuda za dame i gospodu koji cene jedinstven i originalni stil, a koje očekuju neke značajne i bitne svečanosti u narednom periodu. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.

Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih elegantnih haljina i večernjih damskih i gospodskih toaleta iz perioda od 20-ih do 80-ih godina 20. veka i prateće opreme (nakit, modni detalji i obuća). Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, kao deo ponude maturskih poklona.

Goste će dočekivati hostese i promoterke bazara zadužene za promociju radova i stajlinga koje su kreirali učesnici i izlagači. Prve večeri od 19.00 na programu će biti i modna revija aktuelnih modela mladih domaćih dizajnera. (danubeogradu.rs)

loading...