Naslovna » BG servis » TOB dobitnik nagrade „Brend Lider 2012“

TOB dobitnik nagrade „Brend Lider 2012“

Turistička organizacija Beograda (TOB) dobitnik je nagrade „Brend lider 2012“ na 8. Međunarodnoj „Brand konferenciji“ održanoj u „Sava centru“.

Nagradu za lidera u promociji turističkih vrednosti Beograda, kao jednu od 12 nagrada koje su podeljene za različite kategorije, primio je direktor TOB-a Dejan Veselinov.

– Turistička organizacija Beograda prati svetske trendove u načinu promocije i razvoja našeg grada. Naš rad i trud se isplatio, što potvrđuje ova nagrada, ali i povećan broj gostiju koji dolaze u Beograd – istakao je Veselinov.

On je podsetio okupljene da je TOB javna služba grada Beograda, organizovana tako da posluje efikasno i efektivno, sa vizijom da srpsku prestonicu pozicionira kao poželjnu destinaciju na turističkoj mapi Evrope.

– Predstaviti jedan grad na međunarodnom tržištu nije nimalo lako, ali kada predstavljate Beograd koji je veoma atraktivan, originalan i jedan od najstarijih gradova u Evropi, sa najboljim ljudima, onda posao i nije toliko težak – ukazao je Veselinov.

U okviru manifestacije održana je konferencija „Turizam, progresivni brend regiona“, sa ciljem da se ukaže na razvoj turističkog potencijala zemalja u regionu, kao i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda regiona. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.