Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Brit Floyd u Sava centru 2. novembra

Brit Floyd u Sava centru 2. novembra

Liverpoolski sastav Brit Floyd, koji slavi zadivljujuću muzičku ostavštinu Pink Floyda, u sklopu turneje „A Foot In The Door World Tour 2012“ svoj veličanstveni tribute show predstaviće 2. novembra od 20.30 u Sava centru (Milentija Popovića 9).

Karte po cenama 1.500, 1.800, 2.200 i 2.600 dinara, mogu se naći na prodajnim mestima: Sava centar i Bilet servis, kao i online, na sajtu Eventima.

Za manje od godinu dana od pojave Brit Floyd „fenomen“ su prihvatili obožavaci Pink Floyda širom sveta, a poznati po svom savršenstvu izvođenja pesama, jedinstvene „Floydovske“ animacije, te umetničkim spojem zvuka i svetla postali su naširoko priznati kao najveći Pink Floyd tribute show na svetu.

Brit Floyd je bend koji je brojao više od 150 koncerata u 2011. godini i ove godine kreću na novu turneju sa potpuno novim programom „A Foot In The Door“, a povodom izlazka novog zvaničnog best of albuma Pink Floyda „A Foot In The Door“. Nastupi će sadržati sve pesme sa albuma u celosti, baš onako kako su ih izabrali lično članovi Pink Floyda. Kao dodatni bonus, zbog velikog interesovanja i brojnih zahteva, novi show Brit Floyda uključivaće i puno, 23 minuta dugo, izvođenje pesme „Echoes“, snimljenu za jedan od mnogih klasika Pink Floyda, album „Meddle“ (1971). (danubeogradu.rs)

loading...