Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Dan Rusije u Sava centru

Dan Rusije u Sava centru

ODLOŽENO! Uskoro će biti objavljen novi datum… Hor Ruske armije „Aleksandrov“, Emir Kusturica i The No Smoking Orchestra nastupiće 12. juna od 20.00 u Sava centru (Milentija Popovića 9). Cene ulaznica su 500, 800 i 1.000 dinara.

Povodom Dana Rusije, koji se već godinama obeležava i u našoj zemlji, u Velikoj dvorani nastupiće Hor Aleksandrov, svetski poznat ansambl koji neguje vokalnu virtuoznost, a njihovi nastupi bude u publici posebne i jake emocije. „Aleksandrov“ sačinjavaju izuzetni umetnici: solisti, hor, orkestar i igrački ansambl, koji u svom sastavu broji 146 članova. Na ovom gostovaće 98 učesnika. U proteklom periodu, umetničkim angažmanom dao je veliki doprinos negovanju autentične ruske tradicije i svetske kulturne baštine. Harmoničnošću i snažnim umetničkim izrazom plene na svakom nastupu.

Iskustvo sa svetskih scena, ali u drugom muzičkom ključu, preneće poznati reditelj Emir Kusturica i No Smoking Orchestra, koje odlikuje spontanost i strast Balkana. Biće svakako zanimljivo videti spoj ova dva muzička stila. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.