Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Dani knjige u BDP-u

Dani knjige u BDP-u

Beogradsko dramsko pozorište (Mileševska 64 a) na kraju ovogodišnje pozorišne sezone organizovaće, od 6. do 12. juna (18.00-22.00), akciju Dani knjige u BDP-u.

BDP pokušava da na različite načine doprinese popularizaciji knjige među pozorišnom publikom. Pozorište ima izuzetnu višegodišnju saradnju sa različitim izdavačkim kućama odakle je i potekla ideja za akciju. Proteklih sezona BDP se u više navrata uključivalo u obeležavanje Svetskog dana knjige u Srbiji, kao i Noći knjige koje organizuje izdavačka kuća „Laguna“. BDP je aktivni učesnik Beogradskog sajma knjiga i godinama unazad priprema posebne sajamske akcije za sve ljubitelje knjige i pozorišta.

Akciju su podržale su izdavačke kuće Arhipelag, Geopoetika, Laguna i Clio. Ove izdavačke kuće predstaviće svoja izdanja, ponuditi specijalne popuste do 50 % i pripremiti posebne programe. Zajednička zamisao je popularizacija knjige i mogućnost da se po posebnim povoljnostima kupe izdanja vodećih izdavačkih kuća u Srbiji. Pozorišna publika i ljubitelji knjige imaće i priliku da u toku ove akcije kupe karte za predstave BDP-a po specijalnim cenama.

Izdavačka kuća System Comics predstaviće najnovije stripove i ponuditi specijalne popuste na sva svoja izdanja. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.