Naslovna » BG špijun » Ex Yu Rock Fest 2012 u Starčevu

Ex Yu Rock Fest 2012 u Starčevu

Četvrti Ex Yu Rock Fest, uz nastupe Crvene jabuke, Hladnog piva, Pekinške patke, Zemlje gruva i Seljačke bune, biće održan u subotu uveče, 30. juna, na fudbalskom stadionu u Starčevu kod Pančeva.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 400, a na dan festivala 500 dinara. U Pančevu se mogu kupiti u Turističkoj organizaciji Pančeva, u Starčevu u biblioteci Doma kulture i u MZ Starčevo. Za publiku koja dolazi iz Pančeva i Beograda posle završetka festivala oko 2.00 do 2.30 biće organizovan povratak autobisuma i kombijima.

Stadionski prostor će biti uređen, od velike centralne bine pa do pratećih sadržaja.

Pekinška patka će, po najavama, „pržiti“ pesme sa prvog albuma „Plitka poezija“ i nekoliko sa drugog „Strah od monotonije“, a publika će moći da čuje i povratnički singl „Un ano de amor“. Zemlja gruva najavila je hitove sa prvenca „WTF is Gruvland?“, ali će se predstaviti i sa obradama pesama Dina Dvornika „Slon“ i „Afrika“.

Mile Kekin iz Hladnog piva izjavio je da će da se potrudi da dobije autograme od članova benda Pekinška patka, a ovi su uzvratili da će uskoro da obrade neku njegovu pesmu. (danubeogradu.rs)