Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Koncert: Bunny & Edge

Koncert: Bunny & Edge

U petak, 15. juna od 21.00, u Klubu DOB (Makedonska 22) biće održana promocija debi albuma benda Bunny & Edge pod nazivom „Happy Time“. Cena ulaznice je 250 dinara.

Beogradski sastav Bunny & Edge osnovan je prošle godine, a njegov idejni tvorac je Ivica Stjepanović, kompozitor i aranžer. Ivica je beogradskoj publici poznat po mnogobrojnim kompozicijama koje je radio za filmove, pozorište i multimedijalne performanse.

Album „Happy Time“ je debi album ovog sastava i sadrži jedanaest pesama. Muziku na ovom albumu autor definiše kao ‘acoustic street music’, koja je po njemu odraz okruženja u kom živi. Interpretirana na dvosmislen i duhovit način, muzika na ovom albumu je savremena muzika koja sadrži elemente tradicionalnih ritmova, jazza i popa. Kompozicije, aranžmane kao i produkciju albuma, radio je Ivica Stjepanović. Tekstove je pisala Snežana Arnautović, multimedijalni umetnik. Specijalni gost na albumu za pesmu „Black Underwear“ je Nenad Vasić, frontmen grupe Rain Dogs.

Za pesmu „I Want To Cook“ snimljen je spot. Bunny & Edge je grupa od deset članova, koju čine: Predrag Milutinović – bubanj, Ivica Stjepanović – kontrabas, Nikola Stajić – gitara, Vladimir Milenković – klavir, Miloš Nikolić – truba, Mladen Lukić – trombon, Saša Gnus – flauta i klavijature, Aleksandra Bijelić – vokal, Nela Kaluđerović – prateći vokal, Dunja Vujadinović – prateći vokal. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.