Naslovna » Izlasci » Sport » Košarka: Druga utakmica između Crvene zvezde i Partizana

Košarka: Druga utakmica između Crvene zvezde i Partizana

Na startu finalne serije plej-ofa 2011/12, Partizan je pobedio Crvenu zvezdu 92:83. Drugi meč finalne serije plej-ofa Agroživ Superlige Srbije na programu je 8. juna od 20.00 u Hali Pionir.

KK Crvena zvezda apeluje na svoje navijače da navijaju fer i sportski, bodre klub i poštuju protivnika i „tako još jednom pokažu kulturu navijanja i po ko zna koji put dokažu da su najbolji navijači na svetu“. Ni za ovaj meč finala karata u slobodnoj prodaji neće biti, a važiće sezonske ulaznice. Deo karata podeljen je sponzorima, a 30 ulaznica dobio je Partizan po principu reciprociteta za članove najužeg rukovodstva kao što je to bio slučaj i u prvom meču.

Kapije dvorane Pionir biće otvorene dva sata ranije, tačnije od 18.00, tako da se pozivaju navijači da ranije dođu u beogradski hram košarke kako bi se izbegle gužve na ulazima jer će kontrola prilikom ulaska biti detaljna.

Treća utakmica na programu je 12. juna, a (eventualne) četvrta i peta – po tri dana kasnije. Finale se igra na tri dobijena meča po sistemu 1-1-1-1-1. (danubeogradu.rs)