Naslovna » Izlasci » Pozorište » Kraj druge sezone na sceni „Carina“

Kraj druge sezone na sceni „Carina“

Poslednje igranje u ovoj sezoni predstave „Postojanje“ planirano je za četvrtak, 14. jun od 20.30, na novobeogradskoj sceni „Carina“ (Narodnih heroja 30, II sprat). Komad će biti igran i 5. jula od 23.00, na 37. Međunarodnom festivalu monodrame i pantomime u Pozorištu „Pinokio“.

Predstava je rađena po tekstu Edvarda Bonda u režiji Dušana Popovića, a uloge tumače Rade Ćosić i Vladimir Tešović. Radnja dela odvija se u srcu Londona u zgradi iz edvardijanske epohe kada jedne noći pri povratku iz paba, običan mladić neplanirano skreće sa svog uobičajenog puta do kuće. On upada u stan neobičnog stanovnika metropole – samca u mraku. Ovaj nesvakidašnji “susret” u potpunosti će promeniti granice spoznaje sopstvenog postojanja glavnog lika…

Iz „Carine“ najavljuju da će, uz postojeće, sledeće sezone na repertoaru biti i nove predstave: „Marks u Sohou“, „Novi svetski poredak“ i druge.

Karte se ne naplaćuju, već se ostavlja prilog po želji. Rezervacije na broj 065/2874-809 ili na mejl burainadiranje@gmail.com. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.