Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Lord Of The Dance još jednom u Areni

Lord Of The Dance još jednom u Areni

Najveća irska plesna senzacija Lord Of The Dance nastupiće ponovo u Kombank areni, 20. oktobra. Nove koreografije, nova scenografija, novi kostimi i najuvežbaniji igrači na svetu, dovoljni su razlozi da ne propustite ovaj muzički događaj.

Ulaznice po cenama od 2.200, 2.500, 2.900, 3.300 i 4.000 dinara biće u prodaji od petka, 15. juna, na sledećim prodajnim mestima: Kombank arena, Bilet centar Beograda, Card service prodajna mesta, Eventim prodajna mesta, „Ušće“ Shopping centar. Internet prodaja na: arenabeograd.com, tickets.rs, eventim.rs.

Ova univerzalna postavka Majkla Fletlija gotovo da ne silazi sa lista najprodavanijih predstava, a za proteklih 12 godina nametnula se kao vodeći plesni spektakl u svetu.

Najbolji plesni šou na svetu do sada je oborio više svetskih rekorda – Fletli je u Ginisovoj knjizi rekorda kao čovek sa najbržim nogama na svetu sa neverovatnih 35 udaraca u sekundi; šou se izvodio čak 21 put uzastopno u Vembli areni u Londonu; za samo 10 dana prodali su 250.000 ulaznica za turneju u Australiji; od premijere 1996. godine do sada više puta su oborili rekorde kao turneja sa najviše zarade ikada i sl.

Majkl Fletli, tvorac i direktor ovog međunarodno nagrađivanog igračkog fenomena, dokazao je svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. Njegova trupa Lord of the dance neprekidno ruši sve rekorde na biletarnicama širom sveta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo magije.

„Posetioci naših nastupa su starosti od pet do 95 godina, svih rasa, vera, jezika, boja. Bez granica i barijera. Mi imamo najlojalnije fanove na svetu. Među njima ima ljudi koji su gledali naš šou oko 50, 100, 200 puta. Mi prodajemo naše performanse od Meksika do Moskve i od Tokija do Teksasa. Ne treba zaboraviti da mi nismo pop kultura. Mi nismo Lady Gaga. Naš ples nije čak ni najpopularnija forma plesa. Ipak, mi punimo arene, koje su generalno rezervisane za grupe poput Rolling Stones“ – izjavio je Fletli. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.