Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Muzički program u Knez Mihailovoj 30. juna

Muzički program u Knez Mihailovoj 30. juna

Beogradizacija Beograda još jednom oživljava kulturnu scenu prestonice, pa će 30. juna organizovati muzički program u Knez Mihailovoj.

U tematskom parku „Terazije iz 1930“, od 11.00 starogradsku muziku sviraće sekstet „Skadarlija“. Poslednje subote u mesecu, kod „Ruskog cara“ biće održan koncert džez benda Jovana Maljokovića (20.00); kod „Servantesa“ zainteresovani će moći da uživaju u srednjovekovnoj muzici ansambla Renesans (20.00).

Fotografije starog Beograda biće izložene na uglu Knez Mihailove i Zmaj Jovine na izložbi „Terazije – duh Beograda“. Na istom mestu će Gudački orkestar Dušan Skovran od 20.00 izvesti repertoar za ljubitelje ozbiljne muzike. Na uglu Knez Mihailove i Vuka Karadžića nastupiće pijanista Marko Marić (20.00), a za njim i Vlada Maričić, dok će Point Blank (20.00) najbolji bluz u Srbiji svirati kod Galerije Fakulteta likovnih umetnosti. Za kraj, opera „Travijata“ Đuzepea Verdija prikazivaće se od 21.00 na video zidu na uglu Knez Mihailove i Uskočke ulice. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.