Naslovna » BG svaštara » Promocije » Nova atrakcija Beograda – „Destilerija“

Nova atrakcija Beograda – „Destilerija“

U četvrtak, 7. juna od 20.00, svečano će biti otvorena „Destilerija“ (Nebojšina 41), restoran i rakija bar.

*** Od juna 2013. Destilerija više ne radi…

Nova gastronomsko turistička atrakcija predstavlja dizajnerski iskorak – ideja tradicionalne proizvodnje našeg nacionalnog pića prožima ceo enterijer, čiji sastavni deo čini izložbena postavka koja će posetioce provoditi kroz faze u proizvodnji rakije.

U ovom prostoru, koji je autorsko delo arhitekte Marka Basarovskog, dobitnika brojnih priznanja, implementiran je i poznati koncept „Rakia Bara“ – ‘urbani srpski hedonizam’ koji je kao jedinstven franšizni koncept prepoznat i u Kanadi, a po kome se naše nacionalno piće uvek služi uz meze, kreativnu zakusku koje je samo za ovu gastronomsku destinaciju kreirao poznati beogradski kuvar Petar Čučić.

Istovremeno će biti promovisan i zvaničan suvenir grada Beograda za sezonu 2012 – „BGD 2012“ rakija za čiji je dizajn etikete prošle godine Rakija Fest u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda (TOB) i web portalom Designed.rs raspisao konkurs. Pošto je dospelo više od 60 rešenja, na otvaranju će biti prikazan i uži izbor, a promociji će prisustvovati i članovi žirija. Među zvanicama će se naći brojni prijatelji „Rakia Bara“ među kojima su VIP ličnosti iz sveta – muzike, glume, sporta itd. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.