Naslovna » BG servis » Saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu

Saobraćajni kolaps na Pančevačkom mostu

Zbog hitne i neodložne intervencije na oštećenju ležišta na prilaznoj konstrukciji Pančevačkog mosta (ležište se pomerilo za dvadesetak centimetara!), delimično je zatvorena saobraćajna traka iz pravca Pančeva ka Beogradu, neposredno pred isključenje za Bulevar despota Stefana.

Iz JP „Putevi Srbije“ saopšteno je da se saobraćaj na tom delu odvija jednom saobraćajnom trakom uz ograničenje brzine od 40 km na sat. Napominjemo da je skoro nemoguće razviti brzinu od 40 km na sat!!!

Na Zrenjaninskom putu saobraćaj je zakrčen od skretanja iz Borče, a ovi radovi izazvali su gužve i u Severnom bulevaru, Višnjičkoj ulici i na Partizanskom putu. Policija povremeno zatvara smer iz Beograda ka Pančevu i pušta vozila u suprotnom smeru, što izgleda nimalo ne olakšava veoma tešku situaciju.

Građani prelaze i peške most, a od Borče do Bulevara despota Stefana potrebno je do dva sata hodanja po suncu (nema hladovine!!!). Autobusu na liniji 95 potrebno je najmanje dva sata od početne stanice u Borči do Bulevara despota Stefana.

(4. jun; 15.00): 
Iz JP „Putevi Srbije“ kažu da radovi nisu ni počeli: „Da bi radovi započeli, potrebno je da se prethodno uklone bespravno izgrađeni objekti ispod mosta. Po uklanjanju istih, radovi bi trebalo da traju nedelju dana“…

(4. jun; 17.00):
Gužva je na smeru iz Pančeva ka Beogradu; vozila prelaze most za dvadesetak minuta…

(4. jun; 21.00):
Skoro da nema gužve na mostu ka Beogradu… (danubeogradu.rs)