Naslovna » Izlasci » Festivali » Biram da recikliram 4: Zameni svoju limenku

Biram da recikliram 4: Zameni svoju limenku

Kampanja Belgrade Beer Festa „Biram da recikliram“ biće organizovana ove godine četvrti put, u saradnji sa Ball Packaging Europe Beograd, recan fondom i brojnim partnerima, pod sloganom „Zameni svoju limenku“.

Na štandu društvene kampanje, koji će i ove godine biti postavljen ispred „Ušće“ Shopping Centra, u periodu od 27. jula do 12. avgusta, svi punoletni posetioci koji donesu jednu praznu limenku, od 17.00 do 22.00 radnim danom i od 14.00 do 22.00 petkom, subotom i nedeljom, imaće priliku da odigraju društveno odgovornu igricu na temu reciklaže. Pre početka same igrice posetioci na tablet računaru odabiraju brend limenke koji im najviše odgovara, a u ponudi su: Jelen Cool, Lav, Heineken, Coca Cola Zero i Ledeni Kvas. Mogućnost da učestvuju u igri imaće i posetioci festivala, na Ušću, od 14. do 19. avgusta na štandu društvene kampanje.

U zavisnosti od brzine rešavanja igrice i konačnog broja osvojenih poena sedam posetilaca će osvojiti vredne poklone, a svaki učesnik koji završi igricu dobiće na štandu kampanje poklon osveženje – limenku brenda koji je odabrao pre početka igre. Svaki učesnik je pozvan da praznu limenku svog omiljenog brenda ostavi na štandu društvene kampanje i na taj način pomogne očuvanje životne sredine. Recan fond za povraćaj i reciklažu limenki otkupiće sve limenke prikupljene tokom kampanje, kako ispred „Ušće“ SC, tako i na samom festivalu. Nagrade će biti dodeljene na glavnoj bini festivala, u nedelju 19. avgusta, a svi dobitnici će biti blagovremeno obavešteni.

Nagrade su putovanje za dvoje, bicikl od aluminijuma i piće. (danubeogradu.rs)