Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Četiri svirača apokalipse na Lađi

Četiri svirača apokalipse na Lađi

U nedelju, 8. jula od 21.00, na brodu Lađa (ispod Brankovog mosta – novobeogradska strana) nastupiće Četiri svirača apokalipse. Cena ulaznice je 400 dinara.

U običnom koncertnom prostoru, Neša, Crnke, Džoni i Koki, podsetiće da za dobar muzički događaj nisu neophodni laseri, skeneri, scenografija i led ekrani, već znanje i emocija. „U apokaliptičnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi naša kultura i muzička scena, a i društvo u celini, sa „ukupno stogodišnjim“ stažom na sceni, pokušaćemo da damo iskreni muzički doprinos izlazu iz ove trenutne situacije“ – kažu uglas četiri poznata beogradska muzičara – Nenad Zlatanović (Texas Flood), Dragoljub Crnčević (Point Blank), Nikola Dragović (Nick Drag) i Vojislav Đukić (ex S vremena na vreme).

Moguće je da će ovaj povratak bazičnom koncertnom modelu: jedan glas i jedan instrument (i eventualni session – četiri gitare i četiri vokala), imajući u vidu njihove pojedinačne muzičke biografije, podsetiti na neophodnost zadovoljavanja potrebe za kvalitetnim, živim muzičkim izvođenjem u malim koncertnim prostorima, kako publike tako i izvođača koji su obeležili i koji će tek obeležiti muzičku istoriju Beograda i regiona. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.