Naslovna » BG špijun » Festival „After beach parties 2012“ u Crnoj Gori

Festival „After beach parties 2012“ u Crnoj Gori

Ovogodišnji festival „After beach parties 2012“ biće održan od 16. jula do 14. avgusta na dvanaest lokacija duž Crnogorskog primorja. Organizatori su Nacionalna turistička organizacija i Montenegro Event agencija.

Program će se održavati u popodnevnim satima na plažama „Žalo“ (Herceg Novi), „CopaCafana“ (Tivat), „Almara Beach“ (Luštica), „Marina St Matija“ (Kotor), „Green Garden“ (Budva), „San Trope“ (Budva), „Q2“ (Sutomore), „Cuba Libre“ (Sutomore), „SandBox“ (Ulcinj), „D’Olcinijum“ (Ulcinj). Dve nove lokacije će ove godine premijerno ugostiti posetioce i ljubitelje žurki na plažama, a to su „Tekila“ (Bečići) i „Porto Mare“ (Kamenari).

Iz Montenegro event agencije su istakli da će festival i ove godine zadržati prepoznatiljivi koncept koji se sastoji od dva programska segmenta – domaći DJ-evi i specijalni DJ gosti. Na svih 12 lokacija svakodnevno goste će zabavljati crnogorski izvođači, koji su prethodnih godina postali DJ brendovi, kao što su Xtwins, Gile, BeGood, Cule, Vanja, Duke, Dome, Perry i drugi. Specijalni DJ gosti iz inostranstva ove godine biće „Kings of Tomorrow“ – 25. jula na plaži „Almara“; DJ Gađo iz Nemačke početkom avgusta gostovaće u sutomorskom klubu „Cuba libre“, kao i britanska atrakcija „Stereo MCs“, dok će DJ Harp Eren Egilmez, poreklom iz Turske, tokom trajanja celog festivala nastupati u „Marini St. Matija“ u Kotoru.

Cilj festivala je i da se animiraju i aktivno uključe zakupci plaža kako bi obogatili svoju ponudu i produžili boravak gostiju. Pored DJ nastupa svirke će upriličiti i bendovi Nine Petković, Makao, Senkina đeca i Kings of Stage. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.