Naslovna » Izlasci » Sport » Fudbal: Partizan – Valeta

Fudbal: Partizan – Valeta

Fudbalski klub Partizan je otpočeo sa učešćem u UEFA takmičenjima, a u prvoj utakmici u Beogradu igraće protiv Valete sa Malte, u utorak, 24. jula od 20.45. U prvoj utakmici u La Valeti crno-beli su pobedili (4:1).

Uprava kluba podseća navijače da je Partizan pod uslovnom kaznom zbog propusta koji su se prošle sezone dogodili na utakmici sa Genkom i poziva na poštovanje svih propisa.

Cene ulaznica su 300 (jug), 600 (istok/zapad) i 3.000 dinara (lože). Blagajne stadiona u Humskoj rade od 10.00 do 18.00, a u utorak do početka meča. Prilikom kupovine obavezno je poneti neki identifikacioni dokument na uvid (ličnu kartu, pasoš, vozačku…), a moguće je kupiti maksimalno četiri ulaznice po osobi. Sezonske karte važe i za ovaj meč. Info: 2030-570.

UEFA je odredila i službena lica koja će ispratiti duel na stadionu Partizana. Delegat stiže iz Švajcarske – Pierino Lardi, a sudijska četvorka iz Grčke:
Anastasios Sidiropoulos – glavni, Gagas Dimitrios i Damianos Efthimiadis – pomoćnici i Athanassios Giachos – četvrti sudija.

Ukoliko pobedi, Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 2012/13. igra protiv pobednika meča AEL Limassol – Linfield FC, najverovatnije protiv Kiprana. (danubeogradu.rs)