Naslovna » BG špijun » Green Days 2012 u Pančevu

Green Days 2012 u Pančevu

Eko festival Green Days 2012 biće održan u Pančevu, 20. i 21. jula, kod Doma Vojske i Teniskog kluba Pančevo.

Legendarni rok bend Dr. Feelgood, koji je vladao britanskom muzičkom scenom 70-ih i 80-ih godina, gostovaće na festivalu. U organizaciji agencije Bard, nastupiće i mnoge domaće grupe, kao što su Van Gogh, SevdahBaby, Trio Vlatka Stefanovskog, Texas Flood, Zo Zo Club i Magacin, kao i DJ Sloba Jovanović.

Dr. Feelgood je poznat po svojim energičnim nastupima i hitovima poput „Milk and alcohol“, „Down at the Doctors”, „Roxette“, „Back in the Night“, „See you later Alligator“. Do sada su objavili više od 30 albuma i 20 singlova. Zlatno doba grupe 70-ih i 80-ih prekinuto je smrću frontmena grupe Leeja Brilleauxa, ali se grupa ponovo okuplja 1995. i od tada svake godine pravi veliki koncert na kome se okupljaju svi nekadašnji članovi i sviraju u njegovu čast. Poslednji koncert u Srbiji održali su 1991. godine, a ovo im je treći nastup kod nas i prvi u Pančevu.

Za 20. jul, u saradnji sa Privrednom komorom Pančeva, planiran je i sajam ekologije od 12.00 do 17.00, gde će se predstaviti mnoge kompanije koje se bave ekologijom, kao i NVO i njihovi članovi, koji će predstavljanjem svojih aktivnosti informisati građane o ekološkim akcijama. Drugog dana, 21. jula od 18.00, održaće se takmičenje mladih Pančevačkih bendova. Oba dana koncerti počinju od 20.00, a žurka traje do jutra. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.