Naslovna » Izlasci » Sport » IV Beogradska regata

IV Beogradska regata

Na ruti od Makiša do starog kupališta na Adi Ciganliji, u dužini od 6,5 kilometara, 12. avgusta biće održana četvrta Beogradska regata.

Manifestacijom na Savi Rafting klub „Alfa tim“ želi da podstakne povratak Beograđana na reke ali i da promoviše rafting kao sport i vid turizma. Po završetku regate, biraće se najveselija posada, a jedini kriterijum je da tokom samog spusta posada ima dovoljno pozitivne energije koju će prenositi na druge učesnike regate.

Na Beogradskoj regati mogu učestvovati svi, bez obzira da li poseduju svoje plovilo ili ne. Ukoliko posedujete svoje plovilo, potrebno je da ga registrujete kod organizatora na dan regate u periodu od 8.00 do 10.00. Ukoliko učestvujete motornim čamcem, on mora biti registrovan i njime mora upravljati osoba koja poseduje dozvolu za upravljanje motornim čamcem. Registracija za učesnike regate sa svojim plovilom iznosi 200 dinara po osobi.

Ukoliko ne posedujete svoje plovilo, a želeli biste da učestvujete na regati, možete rezervisati mesto u nekom od čamaca organizatora po ceni od 500 dinara po osobi. Sva plovila koja učestvuju na regati moraju biti registrovana kod organizatora regate. U cenu registracije je uključen i ručak na cilju regate, kao i učešće u rafting trci head-to-head i turniru u odbojci na pesku.

Da biste se prijavili za regatu, potrebno je da pošaljete mail za rezervaciju na adresu regata@alfatim.rs sa imenom i prezimenom jednog od učesnika regate, brojem osoba za koje vršite rezervaciju i naznaku „bez plovila“ ukoliko želite u neki od čamaca organizatora ili „sopstveno plovilo“ ukoliko posedujete sopstveno plovilo. Ukoliko imate sopstveno plovilo potrebno je da unesete i registarski broj plovila.

Okupljanje je od 9.00, u 11.00 je start, a dolazak na cilj se očekuje oko 14.00, kada počinje sportsko-rekreativni deo manifestacije. Turnir u odbojci na pesku počinje od 15.00, a kraj regate je u 20.00. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.