Naslovna » BG svaštara » Kancelarija za mlade: Ljubav danas

Kancelarija za mlade: Ljubav danas

Kancelarija za mlade organizuje prvu besplatnu kreativnu pozorišnu radionicu, u saradnji sa dramskim studijom „Znakovi“, na temu „Ljubav danas“.

Šesnaest polaznika, uzrasta od 15 do 30 godina, imaće priliku da diskutuju o temema: šta ljubav jeste, šta nije, gde prestaje i nestaje, kako utiče na nas pozitivno, a kako negativno i zašto je to tako. Radionica se sastoji od dve manje radionice, koje će biti održane u sredu, 25. jula, i petak, 27. jula, od 17.00 do 19.00 u Info rumu Kancelarije za mlade (1.300 kaplara 2).

Cilj radionice jeste da se aktiviraju polaznici i u okviru kreativnog procesa međusobno diskutuju o ljubavi. Na radionici će biti simulirani razni hipotetički i stvarni događaji koje će učesnici tumačiti i nuditi različita rešenja, bez cilja da se pronađe jedinstveni odgovor. Radionica će zahtevati, pre svega, iskrenost i otvorenost, a prethodno glumačko ili bilo kakvo scensko iskustvo nije neophodno. Radionicu će voditi stručnjaci iz oblasti dramskih umetnosti – Jasmin Cvišić i Maja Ranđić.

Prijave se mogu poslati na adresu znakovi@gmail.com, najkasnije do 21. jula u 16.00. Prijava bi trebalo da sadrži lične podatke (ime i prezime, kontakt telefon, mejl adresa i zanimanje/obrazovanje), kao i odgovore na sledeća pitanja: zašto se prijavljujete na ovu radionicu, šta mislite da ćete naučiti i zašto vas zanima ova tema, kao i da iznesete ukratko svoj stav na temu „Ljubav danas“ (opciono).

Biće primljeno 16 najmaštovitijih i najmotivisanijih kandidata, a rezultati će biti objavljeni na sajtu Kancelarije, u ponedeljak, 23. jula. Primljeni kandidati će tada biti obavešteni mejlom ili telefonom. Od izabranih kandidata se očekuje da učestvuju na obe radionice. (Beoinfo)