Naslovna » BG servis » Kurs kineskog jezika u Info rumu

Kurs kineskog jezika u Info rumu

Kancelarija za mlade grada Beograda organizuje besplatan kurs kineskog jezika, namenjen svim mladima od 15 do 30 godina, koji će se održavati u Info rumu Kancelarije za mlade (1300 kaplara 2), ponedeljkom i petkom, počev od 16. jula. Rok za prijavu je sreda, 11. jul, do 16.00.

Početni kurs će se održavati tokom šest letnjih nedelja, dva puta sedmično po 90 minuta, a polaznici će savladati osnovnu komunikaciju na ovom „egzotičnom“ jeziku. Biće obrađene najosnovnije gramatičke konstrukcije, najčešće fraze, osnove pisanja i osnove fonetike.

Svi zainteresovani između 15. i 30. godine mogu se prijaviti slanjem osnovnih podataka (ime i prezime, datum rođenja, obrazovanje, imejl adresa, mobilni telefon), kao i motivacionog pisma (do 10 rečenica). Deset odabranih kandidata biće obavešteno mejlom i telefonom. Minimum za dobijanje potvrde o pohađanju kursa je prisustvovanje na najmanje 8 od 12 časova.

Prijave se šalju na adresu kurs.kineskog.2012@gmail.com. Na poslednjem času biće dodeljene potvrde o pohađanju kursa svim polaznicima koji su ispunili uslove. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.