Naslovna » BG svaštara » Letnji studentski projekat „A sad opet mi“

Letnji studentski projekat „A sad opet mi“

Od 20. jula (20.00) do 13. avgusta u UK „Vuk Karadžić“ (Bulevar kralja Aleksandra 77a) biće realizovan letnji studentski projekat „A sad opet mi“.

Prošle godine ova ustanova je zajedno sa studentima pozorišnih akademija pokrenula jedinstveni projekat „A sad, malo vi – letnji paket aranžman“, koji je studentima omogućio vođenje ove kuće tokom mesec dana. Novom kadru date su na raspolaganje kancelarije, sale, sajt, kontakti sa medijima, pa su studenti imali priliku da organizuju dešavanja i postavljaju na scene svoje predstave, organizuju koncerte, filmske projekcije, radionice po svom planu i programu.

Studenti su se podelili u sektore, bilo ih je devetoro, imali su direktora, šefa marketinga, organizatora, tehničare itd. Po mišljenju studenata, ovo je jedinstvena prilika za njihovu afirmaciju i dobra praksa za sve ono što su naučili na studijama. Njihovi programi prošle godine privukli su veliki broj mladih Beograđana koji su ostali u gradu i koji su svakodnevno imali organizovan program i zagarantovan provod.

Tokom 20 dana leta, Beograđani će ponovo imati prilike da uživaju u raznovrsnom programu koji su osmislili budući reditelji, glumci, producenti. Prva premijera u produkciji studentske letnje uprave je predstava „Smešne precioze“.

Ulaz za sve programe biće besplatan. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.