Naslovna » Izlasci » Sport » Na otvorenim bazenima „11. aprila“ od 19. jula „Nbg akvadrom“

Na otvorenim bazenima „11. aprila“ od 19. jula „Nbg akvadrom“

I ovog leta, treću godinu zaredom, na otvorenim bazenima SRC „11. april“ biće realizovan „Nbg akvadrom – zabava u vodi“.

Ovaj program sportsko-zabavnih takmičenja za decu odvijaće se od 19. jula pa sve do 24. avgusta. Pokrovitelji su opština Novi Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i SC „Novi Beograd“ u saradnji sa Novobeogradskom kulturnom mrežom (NBKM).

Programski koncept projekta „Nbg akvadrom“, pored zabavnog i interaktivnog karaktera, ima za cilj da kod dece podstakne razvoj timskog takmičarskog duha, gde takmičari moraju da prikažu zavidan nivo brzine, spretnosti i snage, ali i poštovanje drugih, fer-plej, prihvatanje pobede i poraza, kao i kreativnost i emocionalnu inteligenciju – da sa osmehom počnu i završe igru.

Pored akvadrom zabave u vodi (11 takmičenja), koja će se održavati svakog utorka i petka od 13.00, najmlađi posetioci bazena moći će da učestvuju u slikarskim radionicama svakog ponedeljka i četvrtka od 13.00 do 15.00 i u prezentacijama sporta „Sportodrom“ svake srede u 13.00. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.