Naslovna » Izlasci » Izložbe » Najlepša letnja fotografija Ade Ciganlije

Najlepša letnja fotografija Ade Ciganlije

Od 23. jula do 31. avgusta biće otvoren nagradni konkurs „Leto na Adi“. Fotografije sa ‘beogradskog mora’ potrebno je postaviti na Facebook stranu JP „Ada Ciganlija“ i sakupiti što više lajkova.

Autori tri fotografije sa najvećim brojem lajkova dobijaju fotoaparat, ručak za dvoje u restoranu „Jezero“ i boravak u Avantura parku. Posle završetka konkursa najzanimljivije fotografije biće izložene u galeriji na Adi Ciganliji.

Leto na Adi Ciganliji podrazumeva veliki broj sadržaja i aktivnosti, kao što su uživanje na kupalištu, šetnja kroz prirodnu zelenu oazu pored Savskog jezera, vožnja pedalinom i biciklom, spremanje roštilja, boravak u Avantura parku, igranje u jednom od deset parkića i još mnogo toga.

Ovo je treći nagradni konkurs koji je raspisalo JP „Ada Ciganlija“ za najlepšu fotografiju Ade, viđenu kroz objektiv njenih posetilaca. Tema prvog konkursa, na koji se prijavio veliki broj ljubitelja Ade, bila je jesen, drugog zima, dok je ovog puta akcenat na lepoti Ade Ciganlije u letnjim mesecima. Ada Ciganlija, jedna od najlepših gradskih oaza, koja je proglašena za treće najlepše gradsko ostrvo sveta, pleni svojom lepotom tokom cele godine. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.