Naslovna » Izlasci » Sport » PilsPlus Olimpijski karavan u Beogradu

PilsPlus Olimpijski karavan u Beogradu

Ujedinjene srpske pivare, članica Heineken grupe, sa svojim brendom PilsPlus i Olimpijski komitet Srbije vas pozivaju da zajedno napravimo olimpijsku zastavu podrške sa porukama za naš Nacionalni Olimpijski tim. Budite deo lepog druženja i dobre zabave u centru Beograda.

Na Trg Nikole Pašića, 14. jula od 18.00, zainteresovani će moći da požele uspeh našim olimpijcima i napišu reči podrške na komadićima tkanine crvene, bele i plave boje, koji će biti zašiveni, i činiti deo originalne zastave Srbije – poklon građana Srbije za naše olimpijce.

PilsPlus Olimpijski karavan već je posetio Zaječar, Niš, Kruševac, Kragujevac i Čačak, a u Beogradu završava svoj put širenja olimpijskog duha i prikupljanja ispisanih poruka podrške. Posebno sašivena zastava simbolizovaće „vetar u leđa“ za naše sportiste, i pred početak Olimpijskih igara biće uručena Vladi Divcu, predsedniku Olimpijskog komiteta Srbije, da je ponese u London sa najlepšim željama za naše vrhunske sportiste da na predstojećim Igrama osvoje i stotu olimpijsku medalju. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.