Naslovna » Izlasci » Film » Povratak Kjua u 23. filmu o Džejmsu Bondu „Skyfall“
Skyfall
Skyfall

Povratak Kjua u 23. filmu o Džejmsu Bondu „Skyfall“

U filmu „Skyfall“, 23. po redu filmskoj avanturi Džejmsa Bonda, veliki povratak u franšizu imaće lik Kju (Q), koga tumači glumac Ben Višo.

Višo je tako postao četvrti glumac koji igra Bondovog majstora za hi-tech sprave, poznatog kao Kju. U ovoj ulozi prvi put se pojavio glumac Piter Burton u filmu “Doktor No”, dok su Kjua kasnije igrali Dezmond Levelin (u 17 naslova u periodu od 1963. do 1999. godine) i Džon Kliz (koji se prvo pojavio kao Kjuov asistent u filmu „Svet nije dovoljan“ i kasnije je unapređen u Kjua u filmu „Umri drugi dan“).

Producenti filma, Majkl Dž. Vilson i Barbara Brokoli, izjavili su: „Veoma je uzbudljivo najaviti povratak Kjua u filmu ‘Skyfall’, koga će igrati neverovatno talentovani Ben Višo. Presrećni smo što se ovaj voljeni lik vratio u serijal.“

Danijel Krejg je ponovo legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.

Režiju filma „Skyfall“ potpisuje Sem Mendes, dok se pored Danijela Krejga u filmu pojavljuju i Džudi Denč, Rejf Fajns, Naomi Heris i Havijer Bardem.

Film „Skyfall“ će se u našim bioskopima prikazivati od 1. novembra. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.