Naslovna » BG špijun » Terraneo festival 2012 u Šibeniku

Terraneo festival 2012 u Šibeniku

Drugo izdanje Terraneo festivala biće održano od 7. do 10. avgusta u Šibeniku. Festival se održava u napuštenoj kasarni nedaleko od centra grada koja se pretvara u pravi mali grad i poprima atmosferu Woodstocka.

Četiri dana odličnog muzičkog programa i šest (od 6. do 11. avgusta) dana kampovanja uz mnoštvo zabavnih programa zovu na savršen letnji provod.

Učestvovaće strani i domaći bendovi, didžejevi, biće organizovan non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, a tu su i zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more. U srcu Dalmacije nastupiće The Roots, Thievery Corporation, The Jon Spencer Blues Explosion, Groove Armada (DJ set), Parov Stelar Band, The Ting Tings, Jetzpacks, MJ Cole, Elemental, Dječaci, Goribor, Jarboli, Ola Horhe, Rahmanee, Juice, Axel Boman, Future of the Left, Aeroplane i mnogi drugi. Program će biti održan na nekoliko open-air bina sa DJ programima u hangarima i barovima.

Terraneo je savršena dopuna turističkoj ponudi te regije, što je čini primamljivom destinacijom hiljada mladih urbanih ljudi željnih zabave. Kamp je prošle godine bii rasprodat, a za ovu godinu organizatori su pripremili iznenađenja.

Ulaznice za festival i kamp kupite online(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.