Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Festivali » 700.000 posetilaca proslavilo deset godina Belgrade Beer Festa

700.000 posetilaca proslavilo deset godina Belgrade Beer Festa

U osnovnoj ideji Belgrade Beer Festa je širenje tolerancije i posle deset dugih godina festival je postao originalna regionalna institucija, koja pokazuje lepa lica, energiju i pozitivni duh Balkana, kako u Srbiji, tako i širom sveta, piše u saopštenju organizatora.

Beogradska kulturna mreža dodaje da je pozitivan duh koji se oseća na Beer Festu, pored rokenrola, proizvod otvorenih kapija za posetioce svih uzrasta, afiniteta i socijalnih kategorija, koji biraju svoju tačku na velikoj livadi, dolaze u većem društvu i ostanu u proseku četiri sata. U nastavku saopštenja piše:

Na desetom festivalu Belgrade Beer Fest bilo je oko 700.000 posetilaca, a nastupilo je 49 izvođača iz Srbije, BiH, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Velike Britanije. U okviru društvene kampanje „Biram da recikliram“, prikupljeno je 200 kilograma limenki.

Belgrade Beer Fest je ušao u knjigu Denis Vilkoksa „Think“, kao jedinstven primer promocije gradova i država. Vilkoks je jedan od najboljih PR stručnjaka današnjice, bivši profesor i direktor Škole za novinarstvo i masovne komunikacije na Državnom univerzitetu San Hoze u Kaliforniji.

Festival je prošao bez ijednog ozbiljnijeg incidenta. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.