Naslovna » Izlasci » Festivali » 8. Kids Fest od 15. do 21. oktobra

8. Kids Fest od 15. do 21. oktobra

Najpopularniji dečiji festival zabave – Dečiji filmski festival Kids Fest – biće održan od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, kao i ostalim gradovima širom Srbije.

Cene ulaznica: Dvorana Doma sindikata – 150 (2D) i 250 (3D) dinara; Cineplexx Delta City – 230 (2D) i 350 (3D) dinara; Kolosej Ušće SC – 250 (2D) i 370 (3D); Roda Cineplex – 200 (2D) i 300 (3D) dinara, a za organizovane posete po 150 i 250 dinara.

U Beogradu se Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“, „Roda Cineplexx“ i Dvorani Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplexx“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin grad“.

Kao i uvek, organizatori Kids Festa publici će predstaviti najbolje filmove iz raznih zemalja. Ove godine filmovi stižu iz Francuske, Španije, Danske, Nemačke, Norveške, Švedske, Češke i Holandije. Među ostvarenjima su animirani 3D filmovi, igrani filmovi sa svetskih festivala za decu i mlade, dokumentarci o životu životinja, nežne priče o prijateljstvu, ljubavi i uzbudljive misterije.

Tokom 8. Kids Festa gledaoci će moći, između ostalih, da vide film „Beni se vraća kući“, priču o bonobo majmunu koga su zarobili lovci. Iz zarobljeništva ga spašava Klodin Andre, žena koja je posvetila svoj život ovim ugroženim stvorenjima, i vodi ga u sklonište u kome se majmuni spremaju za povratak u divljinu. Tu je i francuski hit „Rat dugmića“, zasnovan na jednom od najpoznatijih francuskih romana za decu, film o ljubavi i avanturi. „Tajna kuće krokodila“ nateraće publiku da razmišlja o tajnama, a možda i malo uplašiti. „Gumeni Tarzan 3D“ i „Marko Makako“ priče su sa zanimljivim i neočekivanim obrtima, a „Priča o delfinu sanjaru“ prati jedno putovanje prepuno izazova i prepreka.

Na Kids Festu gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni. Program pogledajte OVDE. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.