Naslovna » Porodica » Deca » Besplatna pričaonica za najmlađe na Adi Ciganliji

Besplatna pričaonica za najmlađe na Adi Ciganliji

Izdavačka kuća „Knjiga komerc“ u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“ ovog leta omogućiće roditeljima i njihovim mališanima da zakorače u čarobni svet njihovih omiljenih klasičnih bajki.

Od 4. avgusta do 1. septembra, svi oni koji vole Petra Pana, Uspavanu lepoticu i druge junake klasičnih bajki, moći će da učestvuju u besplatnoj interaktivnoj pričaonici nekih od najlepših bajki u zelenoj oazi Ade Ciganlije.

Pričaonica se nalazi pored Parka nauke, a 4. avgusta u 17.00 mališane očekuje prvo druženje sa Snežnom kraljicom, Pinokiom i Palčicom. Kroz interaktivno druženje mališane će voditi glumica Maja Ladolež, a predstava je namenjena deci uzrasta od 4 do 10 godina koja žele da se na neobičan način upoznaju sa svojim omiljenim junacima.

Ideja je da maštovitom, dinamičnom i dvosmernom komunikacijom glumica zaintrigira decu i uvuče ih u priču. Na taj način imaće utisak da su deo predstave, što ima za cilj da pokrene njihovu maštu i način na koji se izražavaju. Polazna osnova pričaonice jeste da se istakne važnost bajki i pripovedanja za odrastanje i razvoj dece. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.