Naslovna » Porodica » Deca » Dečja radionica „Naš grad“

Dečja radionica „Naš grad“

JP „Gradsko stambeno“ u saradnji sa JP „Ada Ciganlija“ danas je organizovalo Dečju radionicu „Naš grad“. Mališani predškolskog i školskog uzrasta koji su se zatekli na Adi imali su priliku da na maštovit i kreativan način, koristeći različite materijale, učestvuju u radionici i predstave svoj grad iz mašte.

Ovu akciju Javno preduzeće „Gradsko stambeno“ organizuje u želji da najmlađim sugrađanima pruži priliku da jedan dan školskog raspusta provedu u prirodi i da zajedno sa svojim vršnjacima, u igri i druženju nauče nešto više o stambenom bontonu.

– Želimo da na zanimljiv način edukujemo najmlađe o značaju kulture stanovanja i da im igrom približimo važnost očuvanja sredine u kojoj žive. Deca su nam pokazala svoju kreativnost i to kako u njihovoj mašti izgleda savršen grad – istakla je Kristina Anđelković, portparol „Gradskog stambenog“.

Kreativna radionica „Naš grad“ imala je za cilj da istakne značaj zajedničkog rada, kulture stanovanja i izgradnje svesti, prvenstveno najmlađih, o potrebi za očuvanjem i uređenjem životne sredine. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.