Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Deseti Dečji sajam

Deseti Dečji sajam

Od 12. do 14. oktobra na Beogradskom sajmu biće održan jubilarni deseti Dečji sajam, tokom koga sve posetioce pored bogatog kulturno-umetničkog i sportskog programa očekuju i druga brojna iznenađenja.

Dečiji sajam je jedinstven, interaktivni događaj koji ispunjava kulturne, socijalne i obrazovne potrebe sve dece u našoj sredini i na taj način podstiče razvoj kreativnosti, zajedničkog duha, kao i negovanje i jačanje porodice kao institucije. Igra, drugarstvo, pesma, dečije stvaralaštvo predstavljaju sinonime ove manifestacije, koji dva puta godišnje okupe oko 35.000 roditelja i dece.

Pored raznolikog programa, posetioci će moći da vide i dobiju informacije o velikom broju dečijih brendova i usluga namenjenih kako najmlađima, tako i celoj porodici.

Svi oni koji budu odlučili da posete X jubilarni Dečiji sajam, moći će besplatno da uživaju u zabavi, druženju i raznolikom edukativnom sadržaju. Pored generalnog sponzora Campina Puddis, sponzori manifestacije su: Frikom i Alkaloid, dok su Dečiji sajam podržali Ministarstvo omladine i sporta, Skupština grada Beograda i Privredna komora Srbije. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.