Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Nicolas Jaar Live Band u Sava centru

Nicolas Jaar Live Band u Sava centru

U bašti Sava centra (Milentija Popovića 9), 31. avgusta od 22.00, nastupiće Nicolas Jaar Live Band.

Najtraženiji elektronski koncertni spektakl 2012. dolazi krajem leta u Beograd. Virtuozna mešavina improvizacije, semplova, pevanja i žive svirke učinila je da Nicolas Jaar i njegov prateći bend u mnogim relevantim izborima budu proglašeni za najbolji klupski nastup današnjice, a debitansko ostvarenje „Space Is Only Noise“ za jedan od najboljih albuma 2011.

Melanholija, ritmovi, house, minimalizam, jazz, apstrakcije i još puno toga prepliću se sa takvim emocionalnim nabojem, da je taj lucidni i originalni miks teško zaboraviti kada ga jednom doživite uživo. Od prvog zajedničkog nastupa početkom prošle godine na krovu njujorškog Standard hotela preko vodećih evropskih festivala prošlog i ovog leta, do rasprodatih koncerata u svetskim metropolama, Nicolas Jaar ne prestaje da svojom muzikom i nastupom izaziva totalnu fascinaciju, čak i retko doživljenu histeriju.

Veoma ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1.190 dinara dostupan je u online pretprodaji na sajtovima gigstix.com, eventim.rs, tickets.rs, kao i na blagajnama Doma omladine i Bilet centra. Redovna pretprodajna cena ulaznice biće 1.490 dinara. (danubeogradu.rs)