Izdvajamo
Naslovna » BG servis » Noćno zatvaranje prolaska ispod Pančevačkog mosta

Noćno zatvaranje prolaska ispod Pančevačkog mosta

U Bulevaru despota Stefana od 22.00 do 4.00 u noći između nedelje i ponedeljka, biće obustavljen saobraćaj u zoni neposredno ispod Pančevačkog mosta zbog izmeštanja podzemnih instalacija u tom bulevaru, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj. U tom periodu biće onemogućen silazak sa Pančevačkog mosta u Bulevar despota Stefana.

Vozila koja dolaze Pančevačkim mostom iz smera Zrenjanina i Pančeva u ovom periodu usmeravaju se ka ulici Dragoslava Srejovića, odakle će moći u desnom skretanju da nastave ka centru grada ili u levom skretanju ka kružnom toku „Bogoslovija“. Uključenje na Pančevački most ka Zrenjaninu, Pančevu i naseljima na levoj obali Dunava biće moguće Bulevarom despota Stefana iz smera Višnjičke ulice i Ulice Mije Kovačevića.

Vozila sa linija 101, 104, 105, 106, 107 (vikendom) i 108 će u smeru ka perifernim terminusima, posle izlaska iz okretnice „Omladinski stadion“, saobraćati sledećim ulicama: Dragoslava Srejovića, Mije Kovačevića i Bulevarom despota Stefana do Pančevačkog mosta i dalje redovnim trasama.

Iz Sekretarijata za saobraćaj apeluju na vozače da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima u zoni radova. (Beoinfo)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.