Naslovna » Izlasci » Film » Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ 8. i 9. septembra

Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx“ 8. i 9. septembra

Prvi Porodični vikend u bioskopima „Cineplexx Delta City“ u Beogradu, „Cineplexx Kragujevac Plaza“ u Kragujevcu i „Vilin grad“ u Nišu održaće se 8. i 9. septembra.

Tokom ovog vikenda od 12.00 do 16.00 posetioci „Cineplexx“ bioskopa u ova tri grada moći će da uživaju u filmovima za decu i porodicu, među kojima će biti letnji hitovi „Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata“, „Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi“, „Čudesni Spider-Man“, kao i „Hrabra Merida“, kome će ovo biti prvi vikend prikazivanja u bioskopu.

Osim filmova, deo Porodičnog vikenda biće zabavni program i pokloni. Gosti bioskopa biće maskote iz popularnih dečijih filmova, mađioničari, balondžije i ostali zabavljači, a svaki mališan na poklon će dobiti primerak časopisa „Mali zabavnik“. Posetioce očekuje i specijalni Porodični meni posebnoj ceni uz karticu Porodičnog film kluba. Porodični vikend je odlična prilika da se iskoristi Porodična film klub kartica, koja omogućava popuste za sve mlađe od 14 godina.

Porodični vikend će, posle septembra, postati deo redovnog mesečnog programa bioskopa „Cineplexx“, uz premijere najboljih filmova namenjenih deci i porodici, poklone i promocije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.