Naslovna » Izlasci » Film » Pritajeno zlo: Osveta 3D (Resident Evil: Retribution)

Pritajeno zlo: Osveta 3D (Resident Evil: Retribution)

Od 13. septembra u bioskopima će se prikazivati film „Pritajeno zlo: Osveta 3D“ (Resident Evil: Retribution).

Svetski uspešna filmska franšiza koja je ukupno zaradila oko 700 miliona dolara, stvorena po uzoru na popularnu video igricu, vraća sa najviše iščekivanim petim delom, u vrhunskoj 3D tehnologiji.

Smrtonosni T virus korporacije „Umbrella“ nastavlja da pustoši na Zemlji, pretvarajući globalno stanovništvo u legije krvoločnih zombija. Jedina nada ljudske rase, Alis, probudiće se u srcu najtajanstvenijeg dela Korporacije i otkriće nove detalje iz svoje misteriozne prošlosti dok sve dublje istražuje taj kompleks.

Bez sigurnog utočišta, Alis nastavlja potragu za odgovornima za izbijanje rata; potraga koja je vodi od Tokija do Njujorka, Vašingtona i Moskve, koja kulminira velikim otkrićem koje će je naterati da ponovo preispita „istinu“. Uz pomoć novootkrivenih saveznika i bliskih prijatelja, Alis mora da se bori da bi preživela i pobegla od neprijatelja na ivici zaborava. Odbrojavanje može da počne.

Ovaj akcioni horor jedan je u nizu projekata koje je realizovao jedan od najuspešnijih parova Holivuda, reditelj Pol V. S. Anderson i glumica Mila Jovović. Pored Mile, koja i ovoga puta tumači lik Alis, glume Mišel Rodrigez, Šon Roberts i Kevin Durand. (danubeogradu.rs)