Naslovna » Izlasci » Sport » Srbija na Olimpijadi, VII dan

Srbija na Olimpijadi, VII dan

Sedmog dana takmičenja na Olimpijskim igrama Srbija će imati predstavnike u šest sportova – tenisu, plivanju, streljaštvu, odbojci, atletici i veslanju.

Plivač Milorad Čavić takmičiće se u finalu discipline 100 metara leptir u 20.38, dok će Miroslava Najdanovski u 11.00 učestvovati u kvalifikacijama na 50 metara slobodno.

U polufinalu olimpijskog turnira Novak Đoković igraće protiv Škota Endija Marija, a ovaj meč trebalo bi da počne u 13.00. U drugom polufinalu su Federer i Del Potro.

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemanja Mirosavljev u 10.00 počinje kvalifikacije u gađanju malokalibarskom puškom 60 metaka. Ako se plasira u finale, pucaće ponovo u 13.00.

Sedmog dana Olimpijskih igara počinju takmičenja u atletici, a prvi će na borilište izaći Asmir Kolašinac u 11.00 kada počinju kvalifikacije u bacanju kugle. U 11.25 Biljana Topić će početi kvalifikacije u troskoku, a Emir Bekrić u 12.15 trčaće kvalifikacije na 400 metara s preponama. U večernjem programu Dragana Tomašević takmičiće se u kvalifikacijama u bacanju diska.

Dvojac bez kormilara Srbije u 11.20 imaće trku za konačan plasman na Olimpijskim igrama, u B finalu, a ženska odbojkaška reprezentacija u 21.00 igraće sa SAD meč 4. kola takmičenja u Grupi B, u kojoj do sada nema nijednu pobedu. (olimpijada2012.info)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.