Naslovna » Izlasci » Festivali » Ulični festival aktivizma Vreva 2012

Ulični festival aktivizma Vreva 2012

Ulični festival aktivizma Vreva biće održan 21. i 22. septembra u centru Beograda, u parku Terazijska terasa, kod hotela Moskva.

Kroz raznovrstan, konceptualno objedinjen i zabavan program, Vreva nastoji da promoviše vrednosti multikulturalnosti, tolerancije, antidiskriminacije, inkluzuje i očuvanja životne sredine. Posetioci svih dobi imaće priliku da uživaju u dobroj muzici, kvalitetnom angažovanom dokumentarnom filmu, performansima i uličnoj hrani. Pružiće im se šansa da budu pokrenuti i inspirisani aktivističkim predavanjima i tribinama, da svoje ruke i um angažuju u kreativnim radionicama reciklaže, ali i da budu dirnuti izložbama fotografija koje pričaju životne priče društveno najugroženijih i pravno nevidljivih, piše u saopštenju organizatora – Platforme aktivizma Liceulice. Vreva, uz mnogo zabave i pozitivne energije, želi da podstakne na drugačije viđenje sveta i pokaže da su dobre promene u društvu potrebne i moguće.

Festival će biti realizovan uz pomoć organizacije Tačka komunikacije i mnogobrojnih partnera iz Srbije i regiona, kao i velikog broja učesnika različitih profila. (danubeogradu.rs)

»»» PROGRAM FESTIVALA ««« 

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.